Program de slabit

0 0
Read Time:7 Minute, 45 Second

Ce este un program de slăbit?
Programele de slăbire ajută oamenii să slăbească printr-o schimbare a stilului de viață și a obiceiurilor alimentare. Aceste programe pot prescrie, de asemenea, medicamente persoanelor care au nevoie de ele. Programele online de gestionare a greutății care sunt populare includ Mayo Clinic Diet, Noom, Calibrate, Found, Everlywell Weight Care+, Plush Care și Calibrate.

Aceste programe îi învață pe oameni cum să aleagă alimente hrănitoare și cum să aleagă porții sănătoase. De asemenea, îi învață cum să facă exerciții regulate.

Programe medicale de slăbit
Într-un program medical de slăbire, medicii supraveghează toate aspectele dietei și stilului tău de viață. Medicii vă vor personaliza planul pentru a vă satisface nevoile unice, asigurându-vă că profitați la maximum de programul dvs. și că puteți pierde în greutate în siguranță. Multe programe oferă suport continuu care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele și să faceți schimbări de durată în stilul dvs. de viață.

Un program medical de slăbire vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele și să vă învețe cum să duceți o viață sănătoasă. Aceasta înseamnă că veți putea să vă mențineți rezultatele de pierdere în greutate ani de zile după terminarea programului. Acest lucru este spre deosebire de majoritatea trucurilor comerciale de slăbit, care nu funcționează.

Scopul unui program medical de slăbire este de a ajuta persoanele cu risc ridicat care se luptă cu obezitate severă și au un IMC de peste 30. Persoanele obeze au un risc mai mare de a dezvolta probleme grave de sănătate, cum ar fi diabetul, hipertensiunea și bolile de inimă. Dacă ați încercat metode standard de slăbire, cum ar fi înlocuitori de masă și exerciții, dar încă nu v-ați atins obiectivele, un program medical de slăbire poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs.

Un program medical tipic de pierdere în greutate va include un plan personalizat creat de un medic specializat în domeniu. Aceasta va include o evaluare a stării dumneavoastră de sănătate actuale, a istoricului medical și a oricăror alți factori care vă pot afecta capacitatea de a pierde în greutate. Programul va include, de asemenea, întâlniri regulate cu medicul dumneavoastră pentru a vă urmări progresul și pentru a vă oferi sprijin continuu.

Aceste întâlniri regulate pot include, de asemenea, educație nutrițională, sfaturi pentru o alimentație mai sănătoasă și exerciții fizice, îndrumări privind problemele de sănătate subiacente și medicamente pe bază de rețetă, dacă este necesar.

Programele medicale de pierdere în greutate au de obicei o abordare multidisciplinară care include dieteticieni și nutriționiști înregistrați, specialiști în exerciții fizice, antrenori, specialiști în sănătatea comportamentală, medici de asistență primară și chirurgi bariatrici pentru opțiuni chirurgicale de slăbire. Un medic vă va evalua compoziția corpului și rata metabolică pentru a determina cel mai eficient și mai sigur mod de a pierde în greutate. Acest lucru vă va ajuta să vă atingeți obiectivul de pierdere în greutate, promovând totodată o sănătate bună.

Planuri de dieta
Poate fi dificil să alegi planul de dietă potrivit pentru tine. Unele programe recomandă eliminarea anumitor alimente, în timp ce altele limitează caloriile sau grăsimile. Schimbarea obiceiurilor alimentare este importantă, dar ar trebui să alegeți o abordare care să fie durabilă pe termen lung.

Căutați un program care să încurajeze activitatea fizică și să includă alimente sănătoase și bogate în fibre. De asemenea, este important să evitați băuturile dulci și deserturile bogate în zahăr, care sunt adesea pline de calorii goale. O dietă care pune accent pe cereale integrale, fructe, legume și proteine slabe vă poate ajuta să pierdeți grăsime și să vă îmbunătățiți sănătatea.

Unele diete susțin că oferă rezultate rapide, în timp ce altele se concentrează pe pierderea în greutate pe termen lung. Ar trebui să cauți o dietă care să te încurajeze să mănânci mai puține calorii pe zi decât ceea ce consumi. Acesta este cel mai bun mod de a pierde în greutate și de a o menține.

Luați în considerare alimentele care vă plac și pe care le puteți găti, precum și cât de mult exercițiu veți putea face. O dietă prea restrictivă sau lipsită de varietate poate provoca deficiențe nutriționale. Unele diete sugerează înlocuitori de masă sau suplimente. Aceste opțiuni pot fi costisitoare, dar vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele. Ar trebui să găsești un plan care să îți permită să te bucuri de unele dintre alimentele tale preferate, dar să limiteze alcoolul și băuturile dulci. De asemenea, ar trebui să se concentreze pe limitarea alimentelor procesate și a cărnurilor grase. În cele din urmă, alegeți un plan care promovează exercițiile fizice pentru propriile sale beneficii, precum și pentru a vă accelera metabolismul.

Programe de exerciții
Majoritatea programelor de slăbire se concentrează pe exerciții fizice pentru a arde calorii și pentru a ajuta oamenii să piardă în greutate. Cu toate acestea, unele programe de exerciții pot, de asemenea, să îmbunătățească forța și echilibrul muscular, să scadă tensiunea arterială și să reducă riscul de boli de inimă, conform Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Pierderea în greutate necesită o abordare holistică care include dietă și exerciții fizice. Un program bun de exerciții ar trebui să includă activități care oferă o varietate de beneficii, cum ar fi mersul pe jos, înotul și ciclismul. Ar trebui să includă și exerciții care pot fi efectuate acasă sau în centrele de fitness.

În plus, un program bun de exerciții ar trebui să permită persoanelor să progreseze în timp. Ajustarea intensității exercițiului, creșterea greutății sau seturi și scăderea perioadelor de odihnă în antrenament sunt exemple de modalități de a schimba programul pentru a obține rezultate. În plus, persoanele ar trebui să evite să facă exerciții fizice

este care provoacă durere sau disconfort.

Programele de exerciții ar trebui să fie individualizate pentru a ține cont de sănătatea, vârsta și capacitatea fizică a participanților. Un grup de persoane în vârstă care suferă de dureri de genunchi sau de spate poate beneficia de un program de exerciții personalizat. Într-un studiu recent, membrii echipei de cercetare au evaluat funcția motrică a fiecărui participant, nivelul durerilor de genunchi și de spate, puterea de prindere, viteza de mers, masa osoasă și timpul în picioare cu un picior cu ochii deschiși. Cercetătorii au introdus datele într-un algoritm pentru a genera un program software adaptat fiecărui subiect. Participanților li s-au dat tipărite care arătau 2 până la 3 exerciții potrivite pentru condiția lor fizică. Aceștia au fost instruiți despre cum să efectueze fiecare metodă de exercițiu acasă și au primit instrucțiuni cu privire la numărul de repetări și seturi care trebuie efectuate. S-a constatat că programul de exerciții individualizat crește SE, un predictor semnificativ al schimbării comportamentale.

CDC observă că cele mai eficiente programe de slăbire includ o abordare individuală, evaluare regulată și sprijin permanent. Aceste programe sunt adesea concepute de un medic sau un dietetician înregistrat. Aceste programe ar trebui să fie adaptate nevoilor specifice ale clientului și pot include strategii motivaționale care încurajează schimbarea comportamentului. Acestea ar trebui, de asemenea, să se bazeze pe obiectivele clientului, care pot include gestionarea unei afecțiuni medicale sau capacitatea de a se potrivi într-o anumită dimensiune a îmbrăcămintei.

Consiliere nutrițională
Consilierea nutrițională este un proces care evaluează tiparele de alimentație și aportul alimentar al unei persoane. Aceasta implică îmbunătățirea comportamentelor alimentare slabe și ajutarea persoanelor să dezvolte modele alimentare sănătoase pe care le pot menține pentru viață. De asemenea, dieteticienii pot oferi educație și sprijin. Mulți oameni caută consiliere nutrițională pentru a pierde în greutate, dar acest lucru poate fi benefic din mai multe motive.

Obiceiurile alimentare nesănătoase sunt legate de o serie de probleme de sănătate. Acestea includ hipertensiune arterială, boli de inimă, probleme digestive și unele tipuri de cancer. Pe lângă faptul că ajută persoanele să piardă în greutate, consilierea nutrițională poate îmbunătăți calitatea generală a vieții unui pacient prin reducerea simptomelor și prevenirea complicațiilor.

Mulți oameni le este greu să facă schimbări în alimentație, mai ales dacă dieta lor a fost influențată de moft-uri. Cu toate acestea, există o varietate de beneficii pentru sănătate care pot fi obținute prin modificări pozitive în dieta cuiva. De exemplu, o dietă echilibrată poate duce la reducerea stresului, la îmbunătățirea nivelului de energie și la o piele mai sănătoasă. De asemenea, poate ajuta la evitarea dependenței de alimente și poate face medicamentele mai eficiente.

În general, consilierea nutrițională este oferită de un dietetician înregistrat sau de un alt furnizor de servicii medicale calificat. În unele cazuri, planurile de asigurare vor acoperi consilierea nutrițională dacă aceasta face parte dintr-un program de tratament pentru obezitate sau alte probleme de sănătate.

Consilierii nutriționali au experiența de a lucra cu pacienți de toate vârstele. De asemenea, ei pot recomanda suplimente alimentare dacă un pacient are deficit de anumiți nutrienți.

Un nutriționist va stabili, de obicei, obiective orientate spre comportament pentru clienții lor, mai degrabă decât o valoare absolută, cum ar fi o anumită greutate corporală. De exemplu, un client poate dori să crească cantitatea de fructe și legume din dieta sa. Acest tip de obiectiv ar pune accentul pe comportamentele necesare și nu pe rezultatul dorit, ceea ce este mai realist pentru o schimbare pe termen lung a stilului de viață. Acest lucru poate asigura, de asemenea, că schimbările alimentare sunt realizabile și durabile. Membrii familiei pot fi un mare sprijin și pot încuraja un client în consilierea lor nutrițională.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %