Reduceri Herbalife

0 0
Read Time:7 Minute, 54 Second

Herbalife oferă clienților săi o serie de niveluri de reducere. Acestea includ clientul cu amănuntul, client privilegiat, distribuitorul și supervizorul. Înțelegerea acestor reduceri vă va ajuta să economisiți la Herbalife.

Pentru a vă califica ca Membru Preferat, trebuie să cumpărați produse Herbalife pentru consum personal. De asemenea, puteți deveni Distribuitor pentru a vinde produse Herbalife și pentru a câștiga comisioane.

Clienți cu amănuntul

Herbalife este o companie care oferă o gamă largă de produse de sănătate și wellness. De asemenea, oferă o oportunitate de afaceri pentru persoanele care doresc să-și câștige existența lucrând de acasă. Pe lângă faptul că oferă un plan generos de compensare, Herbalife oferă și distribuitorilor săi diverse reduceri la produsele sale. Înțelegerea acestor reduceri Herbalife vă poate ajuta să profitați la maximum de călătoria dvs. Herbalife.
Programul Herbalife Clienți Preferiți este o oportunitate excelentă de a economisi bani la achiziționarea produselor Herbalife. Vă puteți înscrie gratuit la acest program și puteți obține o reducere de până la 25% la produsele Herbalife. În plus, membrii preferați pot primi promoții și oferte exclusive.

Puteți câștiga puncte PV acumulându-le prin achizițiile personale, vânzările către clienți și recrutarea membrilor echipei Herbalife. Vă puteți urmări progresul utilizând instrumentele online Herbalife și participând la evenimentele Herbalife. Aceste instrumente vă pot ajuta să creați un plan pentru a vă atinge obiectivele.

Programul Herbalife Autoship este o altă modalitate de a economisi bani la comenzile Herbalife. Puteți economisi până la 35% la comenzile Autoship și vă veți bucura, de asemenea, de transport gratuit. Autoship vă permite să programați livrările de produse la intervale regulate.

O altă opțiune pentru a economisi bani la produsele Herbalife este să deveniți distribuitor independent Herbalife. Acest nivel de Herbalife necesită un angajament mai mare, dar oferă cele mai bune reduceri la produsul Herbalife. Pentru a deveni distribuitor Herbalife, trebuie mai întâi să achiziționați un kit de pornire Herbalife și să mențineți un volum minim de puncte în fiecare lună.

După ce te-ai calificat pentru nivelul de Distribuitor Herbalife, vei avea cele mai mari reduceri la produse și vei avea acces la promoții exclusive. Puteți chiar să câștigați un comision pentru produsele Herbalife pe care le vindeți clienților. De asemenea, puteți să vă dezvoltați compania Herbalife și să obțineți venituri reziduale.

Puteți câștiga o sumă semnificativă de bani ca distribuitor Herbalife dacă sunteți dispus să lucrați și să faceți un efort pentru a vă construi rețeaua. Acest lucru este valabil mai ales dacă linia dvs. descendentă poate fi recrutată și păstrată. Concentrați-vă pe recrutarea și reținerea distribuitorilor care sunt dedicați Herbalife și sunt serioși în afacerea lor.

Membru preferat

Clienții preferați sunt bărbații și femeile care doresc să obțină produse Herbalife la reducere, dar nu sunt interesați să își înceapă propria afacere sau să revinde produsul. Herbalife își încurajează distribuitorii/asociații din Statele Unite și India să-și dezvolte afacerile prin semnarea mai întâi de membri preferați și apoi transformându-i în distribuitori, odată ce se simt confortabil cu produsele și rezultatele lor de sănătate. Membrii preferați beneficiază de aceleași reduceri ca și distribuitorii, dar nu pot revinde Herbalife sau sponsoriza noi membri. Volumul pe care îl cumpără ca clienți preferați se ia în considerare pentru volumul total al sponsorului lor.
Programul de clienți preferați al Herbalife oferă trei niveluri de reduceri la produse în funcție de punctele de volum (VP) pe care le-ați câștigat. Bronzul este primul nivel, care oferă o reducere de peste 20% la MSRP Herbalife. Pentru a trece la nivelul Argint, trebuie să acumulați 500 VP într-o perioadă de 12 luni. Pentru a obține statutul Gold, trebuie să câștigi 2.500 VP într-o perioadă de 12 luni. Pentru a vă menține statutul Gold, trebuie să vă recalificați în fiecare an.
Odată ce ați devenit membru preferat, veți primi gratuit un pachet de membri Herbalife care conține produsele dumneavoastră inițiale și materialele de pornire esențiale. Setul pentru membri include Ghidul de întâmpinare pentru membri preferați, literatură și aplicații importante despre produse și mostre de produse Herbalife. Pe lângă pachetul de membri, Herbalife oferă și comenzi online gratuite și alte instrumente pentru membrii săi preferați.

Înregistrarea clientului preferat este simplă. Introduceți informațiile dumneavoastră personale, sunteți de acord cu Acordul de distribuitor Herbalife și selectați adresa de expediere pentru pachetul de membru. Apoi alegeți un credit/debit pentru a plăti comisionul. După ce vă înscrieți, vi se va desemna un sponsor Herbalife care vă va ajuta să începeți.

Pentru a profita la maximum de experiența ta cu Herbalife, ar trebui să lucrezi îndeaproape cu sponsorul tău și să urmezi un plan nutrițional simplu care te va ajuta să-ți atingi obiectivele. Sponsorul dumneavoastră Herbalife vă va putea ajuta în acest sens și vă poate răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea pe parcurs.

Distribuitor

În calitate de Distribuitor Herbalife, puteți vinde produse și puteți obține venituri. De asemenea, pot câștiga bani recrutând alții pentru a deveni Distribuitori Herbalife și câștigând un procent din vânzările lor. Cu toate acestea, este nevoie de mult timp și efort pentru a construi o afacere de succes Herbalife. Cei motivați și răbdători vor reuși.

Când un nou distribuitor se alătură Herbalife, acesta va primi un pachet de membri. Acest kit conține toate produsele Herbalife importante de care vor avea nevoie pentru a începe. Acest kit include un recipient de shake Formula 1 Herbalife, o pungă la îndemână, cărți de carieră, literatură și formulare importante despre produse. De asemenea, noii distribuitori pot obține gratuit un site web Herbalife, un sistem de comandă online și cărți de carieră.

Herbalife este o companie globală de nutriție care oferă indivizilor o oportunitate de a face o diferență reală în viața altora. Aceasta este o oportunitate foarte atractivă pentru oricine are dorința de a-și construi o carieră profitabilă și împlinită. Herbalife plătește distribuitorilor săi o sumă adecvată de bani.

Distribuitorii Herbalife sunt în prezent eligibili pentru o reducere de până la 42% la produsele Herbalife. Pentru a se califica, distribuitorii trebuie să atingă o valoare de volum de 2000. În Statele Unite, aceasta este egală cu aproximativ 850 USD în produse.

Dacă sunteți membru al programului preferat din SUA sau India, puteți obține Herbalife cu reducere. Acest lucru se datorează faptului că membrii preferați nu revind produsele și nu sponsorizează noi membri. Dacă sunteți interesat de Herbalife, puteți face upgrade la asociat (în India) sau distribuitor (în SUA).

Herbalife din Statele Unite ale Americii și India cere ca toți membrii noi să semneze un acord de membru Herbalife. Acest document va conține toți termenii și condițiile cu care trebuie să fiți de acord. De asemenea, trebuie să fiți de acord că veți respecta Codul de etică și conduită profesională Herbalife.

Misiunea Herbalife este de a ajuta oamenii să trăiască cea mai bună viață posibilă. Linia lor de produse constă din suplimente, alimente proteice, gustări, ceaiuri și alte produse care sunt concepute pentru a promova sănătatea și bunăstarea. Distribuitorii Herbalife sunt proprietari independenți de afaceri care pot alege să lucreze cu normă parțială sau cu normă întreagă. De asemenea, se pot bucura de reduceri maxime la produse și de șansa de a câștiga venituri reziduale.

Supervizor

Un supervizor Herbalife se bucură de o reducere de 50% la toate produsele Herbalife și, de asemenea, poate obține un venit substanțial prin vânzarea produselor companiei altora. Herbalife este o mare oportunitate de afaceri pentru cei care doresc să trăiască o viață sănătoasă și să câștige bani în același timp. Există mai multe modalități de a economisi la Herbalife, inclusiv înscrierea la Autoship și profitarea de oferte speciale. Herbalife găzduiește o serie de evenimente în care puteți afla mai multe despre produsele Herbalife și puteți întâlni alți fani Herbalife.
Pentru a vă califica ca Supervizor Herbalife, trebuie să îndepliniți anumite cerințe. Mai întâi trebuie să sponsorizați și să vă înscrieți la Distribuția independentă Herbalife (ID) sau la Distribuția Nutriție Herbalife în orice țară în care Herbalife este activ. Linia descendentă de prim nivel este alcătuită din ID-urile pe care le sponsorizați personal. Când recrutează noi Distribuitori și câștigă compensații, ei devin linia dvs. de jos de Nivelul II. La rândul său, linia descendentă de nivel al doilea va recruta și înrola pe alții, creând o structură arborescentă de linie descendentă numită rețea de distribuție Herbalife.

Pentru a fi eligibil pentru a primi Profit cu ridicata, Anulări de redevențe și Bonus de producție, trebuie să atingeți volumul necesar pentru nivelul dvs. specific în Planul de compensare Herbalife. Acest volum este determinat de punctele de volum acumulate pentru toate produsele comandate într-o lună de volum. Lunile de volum încep pe prima a fiecărei luni calendaristice. Consumul dvs. personal nu va fi luat în considerare pentru acest volum, dar achizițiile efectuate de membrii dumneavoastră preferați și de linia descendentă non-Supervizor sunt creditate până la primul dvs. Supervizor Complet calificat din linia superioară.

Pentru a vă menține statutul de supervizor, trebuie să vă recalificați în fiecare an între datele de 1 februarie și 31 ianuarie. În cazul în care nu vă recalificați, rangul dvs. de supervizor Herbalife va fi retrogradat la nivelul de Consultant senior și veți pierde toate drepturile și privilegiile asociate cu calitatea de supervizor Herbalife, inclusiv reducerea de 50% la produs.

Pe lângă o reducere de 50%, Herbalife oferă mai multe alte beneficii supraveghetorilor și mai mult, inclusiv capacitatea de a câștiga comisioane din vânzările de produse Herbalife și de a participa la strategia de marketing a Herbalife. Pentru mai multe informații despre cum să deveniți supervizor Herbalife, contactați distribuitorul independent Herbalife.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %